Brick Lane, disseny d’interiors

sabateria-brick-lane-disseny-dinteriors-brick-barcelona

Disseny de l’interior de l’espai

Toni i Cristina entren a Brick amb una idea clara. Convertir una antiga cafeteria en una sabateria. El client, una empresa de tradició familiar amb cinc generacions al darrere apostant pel calçat de qualitat, tenia una premissa clara; exposar al públic el màxim calçat possible amb l’objectiu que el client pugui fer la compra sense la necessitat de ser atès.

Després de posar sobre la taula diferents opcions, entre les quals incloïen l’opció de barrejar cafeteria i sabateria en un mateix espai, s’arriba a la idea final on a 120m2 d’espai hi encaixem 1.000 sabates exposades al públic.

Pedra, fusta, metall, un arbre com a punt central i antigues matrícules per indicar els números de sabates. Dissenyem des del logotip, mobiliari i tot l’interior de l’espai, la importància d’un bon disseny en tot el seu conjunt.

La nostra aportació, projecte i execució de l’obra.