La distribució d’espais d’una casa és clau per al benestar i la comoditat. Aspectes com l’estètica i funcionalitat són fonamentals. Tenir en compte la cuina, el bany i els dormitoris és essencial per a crear ambients acollidors i funcionals. La personalització dels espais a Brisk SI permet adaptar l’habitatge a les necessitats individuals.

Importància de la distribució d’espais en un habitatge

La distribució d’espais en un habitatge és crucial per al benestar i la comoditat dels seus habitants. A continuació es detallen els aspectes a considerar per a dur a terme una distribució eficient i harmoniosa:

Aspectes a considerar per a distribuir una casa de manera eficient

 • Aprofitament òptim de l’espai disponible.
 • Creativitat en la distribució per a maximitzar la funcionalitat.
 • Consideració de les formes i proporcions de l’espai.

Principals àrees a tenir en compte: cuina, bany i dormitoris

La distribució d’espais d’una casa en les àrees clau com la cuina, bany i dormitoris defineix l’experiència i el confort en la llar, sent crucial per a crear ambients acollidors i funcionals.

Organització dels espais en la cuina

Definir la forma de la cuina és essencial per a aprofitar al màxim l’espai disponible i crear un ambient funcional i estètic.

Divisions en àrees de rentada, cocció i magatzematge

 • Separar l’àrea de rentada de l’àrea de cocció permet mantenir la cuina ordenada i facilitar les tasques diàries.
 • Assignar un espai específic per al magatzematge d’utensilis i aliments millora l’organització i l’accessibilitat a aquests.

Optimització dels espais i creativitat en la cuina

Per a optimitzar els espais de la cuina, és important considerar la disposició dels mobles i electrodomèstics de manera estratègica, aprofitant cada racó de la cuina:

 • Utilitzar prestatgeries o armaris verticals per a aprofitar l’altura de la cuina i alliberar espai en les superfícies de treball.
 • Instal·lar ganxos o suports en les parets per a penjar utensilis de cuina i estalviar espai en els calaixos.

A més, afegir elements de creativitat com a decoració funcional o accessoris enginyosos pot donar un toc personalitzat i original a la cuina, convertint-la en un espai únic i acollidor.

Distribució dels espais del bany

En la distribució dels espais del bany, la configuració del mobiliari exerceix un paper clau per a crear una sensació d’amplitud i ordre. El posicionament estratègic dels elements permetrà optimitzar l’espai disponible i facilitar el flux de moviment en aquesta àrea de l’habitatge.

Configuració del mobiliari per a crear amplitud i ordre

 • Organitzar els mobles de manera lineal o en angle per a aprofitar al màxim la distribució del bany.
 • Utilitzar mobles suspesos o encastats per a alliberar espai en el sòl i generar una sensació de lleugeresa.
 • Aprofitar racons o espais menys utilitzats amb prestatgeries o armaris verticals per a magatzematge.

Ús de colors clars i ubicació estratègica de la dutxa

L’elecció de colors clars per a parets, sòls i mobiliari contribueix a ampliar visualment el bany, creant una atmosfera lluminosa i tranquil·la. Situar la dutxa en la part posterior de l’espai, preferiblement sota una finestra, afavoreix la ventilació natural i proporciona un ambient més fresc i acollidor durant l’ús diari.

Distribució d’espais en el dormitori

En organitzar el dormitori, és essencial utilitzar mobles multifuncionals que permetin aprofitar al màxim l’espai disponible i contribueixin a crear un ambient acollidor i funcional. La ubicació del llit és clau per a garantir un descans òptim, per la qual cosa és recomanable tenir en compte la distribució adequada en relació a finestres, portes, armaris i preses de llum.

Utilització de mobles multifuncionals i ubicació del llit

 • Triar mobles que compleixin més d’una funció, com a llits amb espai de magatzematge sota o tauletes de nit amb calaixos integrats, permet optimitzar l’espai i mantenir l’ordre en el dormitori.
 • L’elecció del matalàs i coixins adequats també és fonamental per a garantir un descans reparador i millorar la qualitat del somni.
 • Col·locar el llit en una posició central o estratègica a l’habitació, evitant obstaculitzar la circulació i assegurant un accés còmode als altres elements del dormitori.

Distribució adequada en relació a finestres, portes i preses de llum

 • Col·locar el llit en una ubicació que permeti rebre la llum natural de les finestres durant el dia, creant un ambient lluminós i agradable.
 • Evitar situar el llit enfront d’una porta o en una posició que dificulti l’obertura d’armaris o la circulació a l’habitació.
 • Aprofitar la il·luminació artificial per a crear ambients acollidors, utilitzant llums de taula, aplicacions en la paret o llums integrades en el sostre de manera estratègica.

Servei de personalització de la distribució d’espais d’una casa amb Brick.

 • Possibilitat d’ajustar la distribució del teu futur habitatge segons les teves necessitats i preferències individuals.
 • Professionals especialitzats et guiaran en l’elecció de la distribució que millor s’adapti al teu estil de vida.
 • Crea espais únics i funcionals mitjançant la personalització de la distribució dels diferents ambients de la teva llar.
 • BRICK posa a la teva disposició un servei exclusiu per a garantir que cada espai del teu habitatge sigui òptim i al teu gust.